Verhaal van arjen37

Mijn naam is Arjen. Op 21 september 2012 op 37-jarige leeftijd ben ik gediagnosticeerd met het Syndroom van Asperger, een vorm van autisme. Dit nadat ik vastgelopen was in het leven en mijn huwelijk op de klippen liep een paar jaar daarvoor. Sindsdien probeer ik wat minder ballen in de lucht te houden. Soms gaat dit goed, vaak valt er eentje op de grond. Daarvoor heb ik hulp van een autisme coach. Ik ben geen opvallend type dat geschikt is om veel kijkers op tv te trekken, zoals eerlijk gezegd de meeste mensen met autisme. Ik heb het nog redelijk voor elkaar met werk, kinderen en vrijwilligerswerk voor diverse organisaties op autismegebied. Daarnaast beheer ik mijn eigen site met informatie over en links naar informatie over autisme. Waar het wat minder goed gaat? Ik heb weinig energie over het algemeen, sinds mijn eerste crash is mijn concentratie niet meer wat die geweest is en ik ben vaak eenzaam. Dat laatste is één van de redenen om op dit forum (en diverse Facebook groepen) te zitten. Contact met gelijkgestemden.

Gepubliceerd op: woensdag juni 29, 2022