Over AutBreak Forum

De "kleine lettertjes" die belangrijk zijn voor als je je registreert op dit forum.
Gesloten
Beheer AutBreak
Berichten: 36
Lid geworden op: wo 13 apr 2022, 7:59

Over AutBreak Forum

Bericht door Beheer AutBreak »

Over AutBreak Forum

AutBreak Forum is een digitale ontmoetingsplek waar mensen met autisme (of een vermoeden van autisme) informatie en ervaringen kunnen uitwisselen, contacten kunnen leggen en over uiteenlopende onderwerpen vragen kunnen stellen. Er zijn serieuze delen over bijvoorbeeld werk en opleiding, wonen, financiële zaken en diagnoses, maar er is ook ruimte voor ontspanning of om te vertellen over hobby's en interesses. Het bevat ook een apart subforum voor partners (en andere gezinsleden) van mensen met autisme.

AutBreak Forum is in zekere zin de opvolger van Autsider Forum, dat tussen 2001 en 2022 werd verzorgd door de Stichting Autsider en lange tijd hét Nederlandstalige forum voor (en door) mensen met autisme was. Nadat de Stichting Autsider begin 2022 besloot om Autsider Forum (en het daaraan gelieerde Partnerforum) te sluiten, heeft een groepje 'Autsiders' de handen ineengeslagen om een nieuw forum op te richten: AutBreak Forum. Hoewel dit forum in veel opzichten een voortzetting van Autsider Forum is, is het niet meer verbonden aan de Stichting Autsider.

AutBreak Forum is primair bedoeld voor mensen met autisme en hun partners, maar staat in beginsel ook open voor andere belangstellenden. Wel is daarvoor registratie vereist: het forum is alleen toegankelijk voor leden.
Gesloten