AutBreak Forum - Gebruikersvoorwaarden

Door je als gebruiker van “AutBreak Forum” te registreren ga je akkoord met de op dit forum geldende regels (hierna “forumregels”). Deze forumregels kunnen door “AutBreak Forum” worden gewijzigd. Wijzigingen zullen steeds op het forum worden bekendgemaakt. Ga je niet akkoord met de gewijzigde forumregels? Maak dan niet langer gebruik van het forum. Blijf je wel gebruikmaken van het forum, dan ga je automatisch akkoord met de gewijzigde forumregels.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die in strijd zijn met de forumregels of die materiaal bevatten dat de wetten van je eigen land, het land waar “AutBreak Forum” is gehost of internationale wetgeving kan schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “AutBreak Forum” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer het dit nodig acht.

Door hieronder op de knop “Ik ga akkoord met deze voorwaarden” te klikken geef je “AutBreak Forum” toestemming om jouw e-mailadres, IP-adres en de informatie die je op het forum invoert, op te slaan in de database van het forum. In onze Privacyverklaring kun je lezen welke gegevens worden opgeslagen en met welk doel. Hoewel deze gegevens steeds met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld, kan “AutBreak Forum” noch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.